ქინძმარაული

ღვინის ტიპი: ადგილწარმოშობის კონტროლირებადი დასახელების, წითელი, ბუნებრივად ნახევრად ტკბილი ღვინო.

წარმოშობა და ვაზის ჯიში: წარმოებულია კახეთის რეგიონის, „ქინძმარაულის“ მიკროზონის, განსაკუთრებულად შერჩეული  საფერავის ყურძნისაგან.

გემოს პროფილი:  ამ ღვინოში შესამჩნევადაა გამოხატული ჯიშური არომატი, ალუბლის და მაყვლის ტონებით. აქვს დამახასიათებელი მუქი წითელი ფერი. ხავერდოვანი და მდიდარი გემო, კარგად არის შერწყმული ბუნებრივ სიტკბოსთან.

საკვებთან შეხამება:  იდეალურად ეხამება ყველს, დესერტებს და ხილს.